Succeshistorier

Her ses succeshistorier fra et udsnit af tidligere klienter

1 billede 2. billede

“Casper har været utrolig god til at sætte mig ind i kost, træning og ikke mindst motivere mig. Det var altid en fornøjelse at komme ned at træne med Casper, fordi han altid fik en til at give sig 110%.

Det har været 14 uger af mit liv, jeg aldrig vil glemme.”

3. billede

“Kostændringerne har virkelig gjort en kæmpe forskel, og jeg har langt mere energi i hverdage, jeg har fået bedre humør,  mere selvtillid og bedre selvværd og så er jeg begyndt at få kommentarer fra mine nærmeste og de ansatte på grund af mit nye udseende. Ud over det har mit temperament også ændret sig markant til det bedre. Det føles som nat og dag, så jeg er virkelig glad for den nye kost.

Jeg har langt mere overskud i hverdagen blandt på grund af min forbedrede kondition. Alting er generelt blevet bedre. Tidligere har jeg haft dårlige knæ og brugt mange penge på behandlinger uden resultat, men efter at have været hos Casper (forløb, behandling og foam rolling), er det blevet meget bedre. Mit sexliv har også ændret sig – fra at blive forpustet over at smide sokkerne, har jeg nu rent faktisk overskud.

Derudover har forløbet gjort sådan, at jeg ikke længere behøver medicin for mit hjerte, og det betyder virkelig meget for mig.”

4. billede

“Mit forløb ved Casper har været fantastisk, selvom kampen mod kiloene har været hård. Casper har været en god støtte og en god træner og ikke nok med, at jeg har tabt mig, så har Casper også hjulpet mig med at ændre mit mind set.”

5. billede

“Casper har formået at fange et eller andet i mig, som gør, at jeg virkelig er blevet glad for min krop, det har jeg ikke været siden jeg fyldte 15 år, vil jeg tro.

I dag er jeg en anden person; den gamle Niels er væk. Jeg er meget mere positiv i min tilgang til livet, og blærerøvs-genet er blevet mindre. Jeg er, helt ærlig, stolt af ,hvordan jeg ser ud 🙂

Jeg har grundlæggende altid haft en positiv tilgang til livet, men efter dette tre måneders forløb er jeg blevet oprigtigt glad, og det er sgu en fantastisk følelse. Tak for det Casper!”

6. billede

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale omkring netop dine muligheder, kan jeg kontaktes på CJ@performancegym.dk eller 27510788. Jeg har få pladser tilbage inden sommeren 2018.